Ogradice za krevetac

Naša deca ne miruju ni tokom sna, zato ivice kreveca treba zaštiti ogradicama kako bi i ti i beba imali miran i spokojan san. Ogradice su satkane od prirodnog materijala koji najviše prija nežnoj bebinoj koži. 

Ovaj udobni štit za krevetac, pričvršćuje se jednostavnim poveznicama koje obezbeđuju da on čvrsto stoji na krevecu. U setu će ti stići i mekani jastuk koji garantuje izgled koji prija oku. Ovde potražite ogradice unikatnih dezena koje se uklapaju u istoimene kolekcije.

Prikazani svi od ukupno 6 rezultata

Originalna cena je bila: 6,190.00 rsd.Trenutna cena je: 2,990.00 rsd.
ogradica za bebe od muslina beleboje sa jastukom sa kicankama u kombinacijij sa belom posteljinom na krevecu Bela
Mint
+3
Plava
Prljavo roze
ogradica za bebe od muslina puderroze boje sa jastukom sa kicankama u kombinacijij sa belom posteljinom na krevecu prikazana izbliza Puder roze

Za sigurnost i udobnost bebe

Naša deca ne miruju ni tokom sna, zato ivice kreveca treba zaštiti ogradicama za krevetac kako bi i vi i bebe imali miran i spokojan san.

Naše ogradice za krevetac čine prostor za spavanje bezbednim i udobnim – od nežnih muslin materijala koji miluju bebinu kožu, preko 100% pamuka koji pruža savršenu mekoću, pa sve do pažljivo biranih dezena i boja koji će oduševiti i najzahtevnije mame sa istančanim ukusom.

U izradi naših ogradica koristimo samo prirodne , bezbedne i meke materijale kako bismo osigurali da svaka beba ima miran i siguran san.

Ovaj udobni štit za krevetac, pričvršćuje se jednostavnim poveznicama koje obezbeđuju da on čvrsto stoji na krevecu.