Obraduj nove roditelje poklonima za bebe koji će ih oduševiti

Uskoro na svet stiže ona beba u porodici koju su svi jedva čekali. Izabrati poklon za tako bitnu osobu zna da bude prava slatka muka.

Zato smo odlučili da vam u tom zadatku pomognemo!

Ovde možete pronaći sve proizvode koji su savršeno upakovani i spremni da iznenade kako bebu tako i njene roditelje.

Jedan od najbitnijih dana za Vas i vašu bebu definitivno je onaj kada počinjete da upoznajete svet – dan izlaska iz bolnice. Za taj dan je važno odabrati ono što posebno prija bebinoj netaknutoj koži, a najbolji izbor su definitivno prirodni i organski materijali.
Takođe, ovo je lepa ideja za sve one koji traže idealan poklon za one bebe iz najbliže porodice koje jedva čekate da upoznate.

Peškiri za bebe su uvek savršen izbor jer su neophodni u svakodnevnoj nezi novorođenčeta. Nikad nećete pogrešiti sa ovim praktičnim i korisnim poklonom, jer nikad dosta peskira za mališane.

Ima li išta slađe od naših sveže okupanih mališana? Još lepši je osećaj kad nakon kupke možemo brzo da ih umotamo u peškirić koji oni toliko vole.
Naši peškiriči od pamuk-frotira učiniće kupke još zabavnijim

Kratke dnevne dremke ili mirni noćni san – sasvim je svejedno. Kada vam se pri ruci nađe naš prekrivač moći ćete bez brige da ušuškate svoje mališane. Napravljeni od 100% prirodnih materijala koji brinu o bebinoj koži, prekrivači i dekice ne samo da bebu čuvaju od hladnoće već i apsorbuju vlagu i omogućavaju koži da diše.

Pokrijte bebu dok spava u vašem domu, ili dok šetate parkom, ili ispijate kafu u gradu a ona mirno spava u kolicima. Različite pitome boje naših prekrivača obezbediće neodoljiv izgled svakog ambijenta u kom se beba nalazi. U ponudi imamo prekrivače od muslina i pamuka, pelene kao i trikotažne dekice.