Politika privatnosti

U ovoj Politici privatnosti ćemo vam objasniti na koji način prikupljamo vaše lične podatke, na koji način ih koristimo i kako sa njima upravljamo.

Posvećeni smo zaštiti privatnosti i poštovanju naših kupaca.

Prikupljamo samo vaše neophodne podatke o ličnosti kada je potrebno za naše poslovanje ili za vas kao kupca: kada naručujete proizvode sa naše internet prodavnice, kada se registrujete na sajt, 

kada se pretplatite na naš newsletter, kada popunjavate ankete za kupce ili ankete za proizvode ili naše usluge, itd.

Vaše podatke o ličnosti ćemo koristiti u marketinške svrhe samo u slučaju ako vi to odaberete kao opciju na našem sajtu. Ukoliko želite da vam šaljemo obaveštenja o našim novim proizvodima, uslugama, akcijama i sl.

molimo Vas da se prijavite na naš newsletter.

Podaci koje prikupljamo od naših kupaca su: ime, prezime, adresa, imejl adresa, adresa plaćanja, adresa isporuke, prethodne kupovine naših kupaca, i ostale informacije koje ste vi sami dobrovoljno odlučili da podelite sa nama kao na primer vas datum rodjenja ili datum rodjenja vaseg deteta, pol, itd.

Nama je zaštita vaše privatnosti veoma važna, i zato nikada nećemo deliti vaše podatke o ličnosti sa trećim licem za svrhe koje nisu opisane u ovoj Politici privatnosti osim ukoliko propisi Republike Srbije to ne nalažu. U tom slučaju se dešiniše novi ugovor o nacin obrade podataka.

Kada poručite nešto na našem sajtu, od vas će se tražiti da ostavite odredjene lične podatke koji su nam potrebni kako bismo obradili porudžbinu. 

Kako bi proizvodi koje kupite od nas bili dostavljeni na željenu adresu bezbedno i u dogovorenom roku potrudili smo se da odaberemo pouzdane eksterne partnere i delimo sa njima neke od vaših ličnih podataka koji su neophodni kako bismo vam pružili tu uslugu, na primer, vaše ime, prezime, broj telefona i adresu isporuke.

Ako ste prihvatili da dobijate informacije o novostima i akcijama može se desiti da te zamolimo za povratnu informaciju o nekom našem proizvodu ili usluzi.

Prihvatanjem ovih Uslova potvrđujete da ste upoznati sa pravom da u svakom trenutku možete u celini povući ovu izjavu o saglasnosti.

Kolacici

Da bismo održavali sajt i obezbedili dobar osećaj i funkcije koje su Vam potrebne, Naimaland koristi „kolačiće“. Kolačići su mali fajlovi koje šaljemo na vaš računar i kojima kasnije možemo pristupiti. Oni mogu biti privremeni ili trajni i koriste neku od tehnologija kao što je JavaScript ili Flash. 

Zahvaljujući kolačićima sa našeg sajta, možete lako pretraživati i možete videti rezultate koji su odgovarajući za Vas, tj prilagodjeni vama. Kolačići nam pokazuju šta interesuje vas i druge posetioce našeg sajta, a to nam pomaže da unapredimo uslugu za sve naše kupce.

Kolačići koje koristimo:

Neophodni kolačići. Neophodni su kako bi se osiguralo da sajt funkcioniše efikasno tehnički.

Kolačići za funkcionalnost. Pomažu nam da unapredimo vaše iskustvo tako što pamte vaše ponašanje na našem sajtu.

Kolačići koji prate aktivnosti. Oni prikupljaju informacije o načinu na koji vi koristite naš sajt i proračunavaju naše rezultate.

Ciljani kolačići. Ovi kolačići se koriste za kreiranje reklama na druge sajtove koje naši kupci posećuju ili da se izbegne kreiranje reklama za kupca koji je već imao dodira sa našom firmom.

Dodaci za društvene mreže. Ovi kolačići se koriste za povezivanje naših kupaca sa našim društvenim mrežama. Nakon toga, informacije koje obezbeđuju kolačići mogu se koristiti na više načina. 

Kolačićima koji se čuvaju na vašem računaru možemo pristupiti kada posetite naš sajt ili otvorite e-poštu koju šaljemo. Ako želite da obrišete kolačiće koji su već na vašem računaru, 

pogledajte uputstva u svom pretraživaču klikom na „Pomoć“ u meniju datog pretraživača.

Obrađujemo kolačiće isključivo uz vaš pristanak. Da biste odustali, ili pristali na upotrebu kolačića, podesite odgovarajuća podešavanja u vašem pretraživaču. 

Međutim, neke od funkcija našeg sajta možda neće funkcionisati bez kolačića. Kada zatražimo pristanak, mi ćemo predstaviti svrhu za koju će se ove vrste informacija o vama obrađivati, i informisaćemo vas o vašim pravima.